Hirdetés

SW: Force Unleashed - Interjú Hayden Blackmannel

|

Az elmúlt napokban a LucasArts szó szerint ontotta ránk a készülő Force Unleashed-ből a videókat, információkat.

Hirdetés

Éppen ezért nem túlságosan meglepő, hogy egy három részes interjúra sikerült lecsapnunk. A Gametrailers illetékesei a Force Unleashed munkálatainak vezetőjével, Hayden Blackmannel beszélgettek a játékról, mely az elmúlt napokban egy gameplay montázs videóval és egy kulissztatitkok mozgóképpel is megörvendeztett bennünket.


Az interjúban szó esik a játék történetvezetéséről, mely elég nagy szabadságot biztosít majd a játékosok számára és ami többféle befejezésmóddal kecsegtet. Ezenkívül szóba került az Alderaan ifjú hercegnője, Leia is, ugyanis a játék előrehaladtával a negyedik epizód csinos uralkodója is felbukkan. A stuffban betöltött szerepe egyelőre hét pecsétes titokként őrzött információ a San Fransisco-i csapatnál.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)