Hirdetés

SW: Force Unleashed - Lehúzták a kritikusok

|

Az első magazinok értékelései alapján erős közepesnek ígérkezik a szeptember közepén érkező Force Unleashed.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a nyári uborkaszezont követő őszi dömping első fecskéi nem hozzák a várt eredményeket és minőséget. A külföldi szaksajtó először a Spore-t húzta le, illetve a GS Team első benyomásai is vegyesek, habár ender a videótesztben már kicsit derűlátóbbnak bizonyult.

starwarsforceunleashed.jpg
 

A szeptember másik várva várt produkciója, a LucasArts utolsó belső fejlesztésű projektje, a Star Wars: Force Unleashed is elhasalni látszik. Legalábbis az eddigi négy teszt írója se tudott 8-asnál nagyobb pontszámot adni a játéknak, ami a szeptember 19-ei megjelenés előtt nem túl jó előjel. Az OXM adta a legmagasabb pontszámot, hetvenötöt, míg a GamePro és a gamesTM páros egyaránt 7-esre értékelte a játékot, az EGM azonban a csúnya 56%-ot szavazta meg a második és harmadik epizód között játszódó történetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)