Hirdetés

SWG: The Complete Online Adventures - Minden egyben

|

A LucasArts és a Sony Online Entertainment lerántotta a leplet a Star Wars Galaxies: The Complete Online Adventuresről, melynek köszönhetően egy csomagban megtalálható az alapjáték a Star Wars Galaxies: An Empire Divided, valamint mellette a három kiegészítője is a Jump to Lightspeed, a Rage of the Wookiees, és a Trials of Obi-Wan is. Emellett a csomagban helyt kapott még egy exkluzív jármű, valamint némi speciális tartalom. A hírek szerint a regisztrált játékosok mindegyike megkapja majd a 2006-ra tervezett frissítéseket, melynek köszönhetően javul a játékmenet és némi újdonságot is belezsúfolnak a galaxisba.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)