Hirdetés

Nintendo Switch - az új Zelda jobban fut hordozható módban

|

Úgy tűnik, hogy a nagy képernyőn való megjelenítés a játék teljesítményére is hatással van.

Hirdetés

Megjelent a Nintendo legújabb masinája, a nyitócímek között pedig ott van Link legújabb kalandja is, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, amiről most kiderült, hogy egy picit jobban fut, ha kézikonzolként használjuk a Switch-et.

A játék szépen hozza a stabil 30 FPS-t kis képernyőn, de amint dokkolva van a Switch és TV-n fut a játék, néhol észrevehetően leesik 20 FPS körülire a képkockaszám. Külön érdekesség, hogy az akadás nem folyamatos, és nem függ attól, hogy épp mit látunk a kijelzőn, így valószínűleg nem a GPU okozza ezt a problémát. A Digital Foundry videójában remekül elmagyarázzák a srácok a jelenséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)