Hirdetés

Switchblade - a MOBA, amiben futurisztikus verdákkal harcolunk

|

A Bizarre Creations egykori munkatársait tömörítő Lucid ezúttal egy MOBA-stílusú akciójátékot készít, amikben járművekkel küzdünk meg egymással.

Hirdetés

A 2011-ben megszűnt Bizarre Creations olyan játékokat csinált pályafutása során, mint a Geometry Wars, a Project Gotham Racing széria vagy éppen a Blur. A csapat tíz munkatársa még korábban megalapította a Lucid Games-t, amely besegített többek között a Goat Simulatorba és a Grand Theft Auto: Liberty City Stories-ba is, most azonban egy komolyabb lehetőséget is kapott a bizonyításra. 

Hirdetés

A stúdió új játéka a Switchblade lesz, amelyet a legkönnyebben úgy jellemezhetnénk, hogy egy 5v5-ös sci-fi MOBA, amiben sci-fi filmekbe illő verdákkal lőhetjük egymást darabokra. A feladatunk az, hogy összedolgozva leamortizálják az ellenséges tornyokat, miközben megküzdünk az ellenfelekkel, a harc egyik különlegessége pedig az, hogy bármikor válthatunk járművet. Valami ilyesmire számíthatunk a projekttől: 

A Switchblade augusztus 28-án jelenik meg PC-re és PlayStation 4-re korai hozzáféréssel. Mi a véleményetek a koncepcióról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)