Hirdetés

Sword Art Online: Fatal Bullet - új trailerek és képek a karakterkészítőről és a szereplőkről

|

A Dengeki Bunko fesztiválnak köszönhetően számtalan friss látnivalót kaptunk az ötödik Sword Art Online játékról.

Hirdetés

A Sword Art Online: Fatal Bullet egy fontos része a sorozatnak, mert ezúttal végre a PC-s tábor is kap egy SAO feldolgozást. Ennek örömére a fejlesztők tényleg mindent beleadnak, hogy egy mindenki számára kielégítő élményt szállíthassanak le. A játékban például saját karakterünket is összerakhatjuk majd.

Hirdetés

Az erre szolgáló eszköztár meglepően részletes lehetőségeket ad, amiket főleg annak köszönhetünk, hogy kész sémák helyett csúszkákat kapunk. Ezt, és sok mást is bemutat az új, bővített játékmenet videó.

A karakterkészítővel egyébként egy külön videó is foglalkozik, ami bemutatja a lehetőségeket és néhány, ezzel készített karaktert:

Az utolsó egy nyers játékmenet anyag, amiben 6 percen át nézhetitek a Fatal Bullet működését:

A bemutató végére egy képgalériát is kaptunk, aminek külön érdekessége, hogy láthatjuk benne a visszatérő hősöket, az egyes kozmetikai felszereléseket, és még egy közelgő eseményhez tartozó ruhákat is (leginkább fürdőruhákat).

A galéria végén egy gyűjtői kiadás is szerepel, de az csak Japánban lesz elérhető. A leírásból legalább kiderült, hogy lesz Season Pass, ami 3 DLC-t garantál 25 dolláros áron.

A legérdekesebb, hogy a bemutató szerint lesz egy esemény február 17-én, ahol fejlesztőcsapat el akarja mesélni, hogy mi mindent terveznek a jövőben, mi pedig azt reméljük, hogy ebbe beletartoznak a korábbi SAO játékok Steames portjai is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)