Hirdetés

Sword Coast Legends - egy darabig még pihen

|

Bár nem árulták el miért, a fejlesztők másodszor is úgy döntöttek, hogy az elég izgalmasnak tűnő D&D játék, a Sword Coast Legends megjelenését elhalasztják.

Hirdetés

Bár az utóbbi időkben kaptunk néhány olyan szerepjátékot, amik merítettek némi ihletet a Dungeons & Dragons élményéből, tényleges D&D-feldolgozásokban annyira nem dúskálunk. Ez még egy kicsit tovább így marad, ugyanis a Sword Coast Legends készítői bejelentették, hogy ismét elhalasztják a játék megjelenését.

A korábban szeptember 29-ére tolt rajt új időpontja október 20-a lett, és bár a fejlesztők nem jelölték meg a halasztás okát, valószínűleg az előrendelőktől kapott visszajelzések alapján szeretnének kijavítani egy-két hibát, akik már a megjelenés előtt eltölthettek néhány hétvégét a Sword Coast Legends aktuális változatával. Az előrendelők némi vigaszdíjat is kapnak, ugyanis aki még a megjelenés előtt leszurkolja a pénzt a szokásos kalandozás mellett a kalandmesterkedés kipróbálására is lehetőséget nyújtó játékért, ajándékba kapja a Rage of Demons nevű DLC-t is. Az október végi dátum egyébként csak a PC-s változatra igaz, a konzolos portokat továbbra is 2016 első negyedévére ígéri az n-space.

Ti kipróbáljátok majd a Sword Coast Legendset?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)