Hirdetés

Swords - Nyerd meg a képregényt, vagy egy konzolos F1 2011-et!

|

A magyar fantasy képregény megjelenését nyereményjátékkal ünnepeljük. Regisztrálj és nyerj!

Hirdetés

Ahogy azt néhány órával ezelőtt ígértük, a Swords küzdelemmel, intrikával, mágiával és számtalan veszedelemmel teli fantasztikus világának bemutatkozását nagyszabású nyereményjátékkal ünnepeljük.



Megnyerhető ajándékcsomagok:

1 db F1 2011 (Xbox 360) + 1 db Swords poszter
1 db F1 2011 (PlayStation 3) + 1 db Swords poszter
5 db digitális Swords képregény
5 db nyomtatott Swords képregény
18 db Swords poszter



Tehát összesen 30 nyertest sorsol ki a Swords csapata azon olvasóink között, akik egyrészt csatlakoznak a Swords Facebook csoportjához, majd pedig regisztrálnak a www.swords.hu oldalon. Ha ezekkel megvagy, már csak annyit kell tenned, hogy az alábbi Facebook bejegyzéshez megírod, hogy amennyiben nyernél, melyik 576 Kbyte üzletben (lista az üzletkeresőben) szeretnéd átvenni nyereményed, s ha neked kedvez a szerencse, melyik platformra (Xbox 360 vagy PlayStation 3) kérnéd az F1 2011 videojátékot.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)