Hirdetés

Swords - Vérbe fojtott lakomával sokkol a második rész

|

Megjelent a magyar Swords képregény második füzete, melynek címe 'A vacsora'.

Hirdetés

Folytatódik a Swords, a Phantom Shock szeptemberben útjára indított magyar képregénye, amit igény szerint angol, német, francia, olasz és orosz nyelven is beszerezhetünk, ha gyakorolni szeretnénk. Természetesen ezúttal is kedvünk szerint választhatunk nyomtatott és digitális kiadás közül.



A második füzet, vagyis 'A vacsora' története egy lakoma köré épül fel, amit a hosszú távollét után hazatért koronaherceg tiszteletére adnak. Artos azonban meglehetősen furcsán viselkedik, és részben neki is köszönhetően olyan veszedelem szakad a vendégsereg nyakába, ami a végsőkig próbára teszi az őrség képességeit.

Hol a pizza!?


Nemeskéri Attila, Szendrei Tibor, Dévényi Gergely és Ruzsinszki Zsolt kezei alatt egy oldalról oldalra izgalmasabbá váló történet bontakozik ki, s miközben a szépen megrajzolt mészárláson egy éhező cápa mohóságával rágjuk át magunkat, mindvégig ott motoszkál a fejünkben a következő kérdés: Vajon mi állhat a háttérben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)