Hirdetés

Swordsman Online: új trailerben ugrál a fehér hajú srác

|

Régen hallottunk a játékról, ám most annál többet mutat meg magából.

Hirdetés

A 2010-es E3-on látott trailer óta nagy volt a csend a Perfect World háza táján, ám most megtört a jég, és érkezett egy trailer, ami a játékot követő emberkék számára akár még meglepetés is lehet. Ezt főleg a saját fejlesztésű Angelica III motor miatt mondjuk, ami a kezdetben ismert látványt jelentősen megváltoztatta, azaz mai szintre hozta.

Ahogyan a videóból is látható, a Swordsman Online MMORPG nem a békésen sétálgató világpolgárok kedvence lesz, hiszen az akciók pörgősek, és a karakterek számára is sok lehetőség áll rendelkezésre annak érdekében, hogy csak egyvalaki sétáljon el a harcok helyszínéről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)