Hirdetés

SW:TOR - a BioWare kivágta a mémet használó játékost

|

Egy ismert internet mém alapján lett kihajítva a játékból egy fórumos hozzászóló.

Hirdetés

"I am 12 and what is this" - írta hozzászólásában a pórul járt játékos, akinek nem sokat kellett várnia a BioWare levelére, melyben közölték vele, hogy a Star Wars: The Old Republic nem játszható 13 éves kor alatt. Mivel a hozzászóló által írt 12 éves életkor a felhasználási feltételek megszegését jelenti, ezért azonnali hatállyal repítették a játékból. Az e-mailben természetesen elmagyarázzák, hogy a fórumon közölt életkora miatt kell távoznia, de a pórul járt figurát ez nagy valószínűséggel nem nyugtatja meg.

Aki egyébként nem ismerné ennek a mémnek az eredetét, az itt tájékozódhat róla (angolul). A leírtak egyetlen tanulsága, hogy gondoljuk meg, mit írunk, vagy mivel poénkodunk, adott esetben trollkodunk, mert megvenni a Star Wars: The Old Republic-ot, aztán kitiltódni belőle, nem tűnik csillogóan nagyszerű vásárlói politikának. A képet a galériában teljes méretben is megtekinthetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)