Hirdetés

SWTOR - Érkezik az 1.6-os frissítés

|

Ancient Hypergate címen lesz elérhető az update, mégpedig jövő héttől!

Hirdetés

Nem is olyan régen, nem is olyan messzi galaxisban történt, hogy ingyenessé vált a Star Wars: The Old Republic című MMORPG.

Talán ennek, talán az Erőnek köszönhetően, de a játék továbbra is népszerű, úgyhogy a BioWare sem tétlenkedik, és újabb frissítést jelentet meg a jövő hét folyamán. Az 1.6-os update tartalmazni fog egy új, Ancient Hypergate nevű  warzone-t, valamint hat darab új heroic űrküldetést. A frissítés egy tervezett, nagyjából 6 órás karbantartás után válik elérhetővé, december 11-én.

A Star Wars: The Old Republic tavaly december 20-án startolt el, három nappal később pedig már 1 milliós előfizetői bázissal büszkélkedhetett. A megjelenés évfordulóján közös tűzijátékozás lesz a játékban, melyről e-mailben kaptok értesítést. Az Erő legyen Veletek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)