Hirdetés

SWTOR - már 25 barátot lehet meghívni

|

A BioWare úgy döntött megnöveli a barátoknak küldhető meghívók számát, melyekkel 7 napig próbálhatják ki a játékot.

Hirdetés

A Star Wars: The Old Republic előfizetőinek már eddig is megadatott a lehetőség, hogy barátaikat beinvitálják a játék világába egy hét napos próbaidőszakra.

A BioWare viszont úgy döntött, hogy az eddigi 3 barátos limitet megnöveli, így mától már 25 meghívó áll rendelkezésünkre. Hosszúhétvégéken, amikor kint rossz az idő és nincs semmi tennivalónk szólhatunk barátainknak, hogy röffenjünk már össze egy kicsit a messzi-messzi galaxisban, vagy legalábbis azon pontjain, amik elérhetőek a próbaverziós felhasználóknak. A próbaidőszak alatt mind a négy Origin World és azok Capital Worldjei, a Fleet, egy Warzone és egy Flashpoint is meglátogatható. Aki nem tudná, meghívót küldeni a játék honlapján a My Account menüpontban lehet. A meghívottaknak 14 nap áll rendelkezésükre, hogy elfogadják a meghívást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)