Hirdetés

SWTOR - nyár elején mozgathatjuk a karaktereket, új fajok jönnek

|

Nyár elejétől átvihetjük karaktereinket más szerverekre, valamint új fajokkal ismerkedhetünk meg.

Hirdetés

A heti Közösségi Kérdezz-Felelekben a BioWare több információt is elárult arról, hogy mit várhatunk a közeljövőben a Star Wars: The Old Republic-ot illetően.

Frissülni fog az achievement rendszer, új, párhuzamosan futó események érkeznek és több Legacy jutalom is jár, de ami a legérdekesebb, hogy Dallas Dickinson elárulta: nyár elején érkezik a frissítés, melynek köszönhetően a játékosok szerverek között mozgathatják karaktereiket. Ezen szolgáltatás használata bizonyos esetekben ingyenes, míg máskor fizetős lesz. Daniel ugyan nem árulhatta el, hogy milyen fajok érkeznek még az év folyamán, de az biztos, hogy idén újabb karaktert csinálhatunk, új területeket járhatunk be. Ti milyen fajjal játszanátok legszívesebben? Ki szeretne Ewok lenni? Aki a teljes Q&A-ra kíváncsi, az itt olvasgathat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)