Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - így néz ki Darth Malgus az életben

|

Higgyétek el, vele sem szívesen futnátok össze egy sötét sikátorban. Kivéve persze, ha van nálatok fénykard.

Hirdetés

A Star Wars: The Old Republicban egy ideje már a cathar faj képviselőivel is kalandozhatunk, most azonban egy ember származású Sith nagyúrról, Darth Malgusról lesz szó.

Ismerjétek meg Jules-t, Írországból, aki az alább látható Darth Malgus cosplayt készítette és viseli. Jules alapból sem alacsony, 201 cm magas, jelmezben viszont még több: 207, így igazán tekintélyparancsoló megjelenéssel büszkélkedhet.

Nem semmi, igaz? Rögtön eszembe is juttatta a 2011. decemberi Times Square flash mobot, ahol szintén látható volt egy Darth Malgus, de Jules verziója sokkal élethűbb. Nézzétek csak:

Ha lenne rá megfelelő mennyiségű anyagi forrásotok, és értenétek a jelmezekhez, ti milyen karakternek öltöznétek be a játékvilágból? Eleena Daru valaki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)