Hirdetés

Syberia 3 - így készül a régen várt harmadik rész

|

A Microids csapata betekintést enged a Syberia harmadik részének fejlesztésébe, elárulják mit érdemes várni a kultikus kalandjáték új részétől.

Hirdetés

A Syberia 3 2009-es bejelentése után évekig nem tudhattuk mi lesz a játék sorsa, de egy nem is olyan rég befutott fejlesztői napló (amiben már valódi játékmenetet is láthattunk), megnyugtatott minket, hogy lassan, de biztosan halad a fejlesztés.

A fenn látható videóban Benoit Sokal mesél arról, mennyire megihlette őket a kommunista rendszer által hátrahagyott ereklyék és a hangulatos, elhagyatott épületeik. A történetről is esik pár szó, kifejti hogyan kötik össze a Syberia 3-at a második résszel. Kate Walker, a főhősnő eszméletlen a játék kezdetekor, a Youkol törzs talál rá, és viszik kórházba. Kate ezután megpróbál segíteni a törzsön, de ez közel nem olyan egyszerű feladat.

A zenei aláfestés tekintetében egy híres zeneszerző, Inon Zur segédkezik, aki a Fallout 4, a Dragon Age avagy a Prince of Persia dallamai miatt lehet ismerős. A jelenlegi tervek szerint Syberia 3 december elsején jelenik meg Xbox One-ra, Playstation 4-re és PC-re. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)