Hirdetés

Fantasztikus trailert kapott a Syberia 3

|

Benoit Sokal kalandjátéka egy hét múlva rajtol, de nem biztos, hogy kibírjuk addig.

Hirdetés

Sokéves hiátus után tér vissza minden idők egyik legjobb kalandjátéka, a Syberia, melynek harmadik epizódja pontosan egy hét múlva kerül majd a boltok polcaira.

Azt már korábban megnézhettük, milyen gyűjtői csomagot zsákolhatnak be a legnagyobb rajongók, most pedig menetrend szerint befutott a launch trailer is, amiben bepillantást nyerhetünk a sztoriba és nagyvonalakban megismerhetjük, milyen kalandok várnak Kate Walkerre.

Az már most látszik, hogy nem a Syberia 3 lesz a legszebb játék a piacon, de abban biztosak vagyunk, hogy a történet, a zene és a hangulat kárpótol majd minket. A Syberia 3 megjelenés 2017. április 20-án esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)