Hirdetés

Syberia 3 - Nintendo Switchre is megjelenik

|

A Nintendo új konzoljának vásárlói sem maradnak ki Kate Walker legújabb kalandjából.

Hirdetés

Hosszú évek óta tudjuk, hogy készül a Syberia 3, amiből a legutóbbi E3 során 11 percnyi gameplay anyagot is láthattunk. Most viszont az is kiderült, hogy a március harmadikán érkező Nintendo Switch konzolra is megjelenik a játék. 

A Microïds kalandjátéka Kate Walker történetét folytatja majd, és az előző részekhez hasonlóan komoly fejtörőkkel állítja szembe a játékost. Fontos változás azonban, hogy mindehhez immár teljes 3D látvány párosul. 

A Syberia 3 megjelenés 2017 első negyedévére várható PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on, Macen, iOS-en, Androidon, és a legfrissebb hírek alapján Nintendo Switchen is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)