Hirdetés

Syberia 3 - két nap után kikerült belőle a Denuvo

|

A Syberia 3 készítői rengeteg változásról számoltak be a kalandjáték nemrég kiadott frissítésében, amik között ugyan nem volt ott a Denuvo eltávolítása, de a védelmi rendszernek hűlt helye.

Hirdetés

Mindössze két napja van a játékosok kezében a Syberia 3, de máris megjelent hozzá egy méretes, 1,3 GB-os patch. Ezzel elég sok dolgot rendbehoztak, például a játék fagyásait, teljesítményét, a szinkron és a feliratok időzítését, továbbá több PC-s kontroller támogatását is beépítették. Aminek néhányan valószínűleg szintén örülnek: eltávolították a Denuvo védelmi rendszerét is.

Nem kizárt, hogy később a Mass Effect készítőihez hasonlóan a védelem egy újabb változatát beépítik, de mivel a megjelenéskori változatot már részlegesen feltörték, a megjelenéskori verziónak valószínűleg nem sok értelme maradt. Más kérdés, hogy a Syberia 3 rajongói a szériához való hűségből vásárolták meg a folytatást, így csak a kevésbé elkötelezett játékosokat kísérti meg a kalózváltozat. 

A Denuvo egyébként igyekszik csökkenteni a feltörések jelentőségét, de biztosan nem növeli nívóját, hogy a crackerek egyre gyorsabban kerülik meg a védelmet. Egyébként a csapat bocsánatot is kért azért, hogy a játék tele van hibával. Elfogadjuk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)