Hirdetés

Az első két Syberia is megjelenik Nintendo Switchre

|

Míg a harmadik rész megjelenésére várunk a hibrid konzolon, a Syberia első és második részének hordozható változatával üthetjük el az időt.

Hirdetés

A Syberia 3 a fő platformokon már jött, látott és ha a technikai kivitelezés tekintetében kicsit sem, a sztori tekintetében BZ ítélete szerint győzött. A Microids csapata viszont ezzel még akkor sem engedhetné el a projektet, ha szeretné, hiszen a beígért Nintendo Switch változat még mindig nem jelent meg. A várakozást viszont valamivel megkönnyítik azoknak, akik a hordozható konzolon szeretnék terelgetni Kate Walkert.

Hirdetés

Mint kiderült, a látványvilág és nagyrészt a játékmenet tekintetében is változatlan formában kiadják a Syberia első részét is az új Nintendo gépre, így már út közben is átélhetjük a 2002-es klasszikust. Nem meglepő módon a port bejelentő trailerében a francia csapat nem emelte ki a TV-módot, hiszen a nagy képernyőn már sokkal kevésbé mutatna jól a tizenöt éves látvány, mint a Switch jóval kisebb kijelzőjén. A port megjelenését október 20-ára időzítették és mivel a Syberia 3 nintendós megjelenése most épp 2018 első negyedévére várható, a kettő között még a második epizódot is bepótolhatjuk majd a Nintendo gépén, ez a port 2017 végén esedékes.

Ti hordozható formában szívesen elővennétek ilyen klasszikusokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)