Hirdetés

Syberia: The World Before - Kate Walker új játékkal tér vissza

|

A Microids még nem tett le a Syberia szériáról, új epizód készül a point & click műfaj kedvelőinek.

Hirdetés

Bármennyire is szerették volna a rajongók tizenhárom év után, a Syberia 3 nem lett tökéletes, a nosztalgiázás közbeni mosolyuk nem volt felhőtlen. A franchise atyja, Benoit Sokal azonban nem adja fel, újfent kinyitja a mesekönyvét, hogy folytassa Kate Walker interaktív kalandjait. 

Hirdetés

Syberia: The World Before címmel készül a következő, amelyről egyelőre nem sokat tudunk, de az első részletek alapján Kate Walker legújabb kalandjai különböző kontinenseken és korszakon ívelnek át.

Sokal szerint az új részben minden eddiginél több megoldásra váró puzzle és irányítható mechanikus szerkezet vár ránk, az atmoszféra pedig a szériát elindító játékéhoz hasonlít majd. Varázslatos tájakra, egyedi karakterekre és újabb rejtélyes nyomozásra számíthatunk, ahogyan az eddigi játékokban már megszokhattuk. Egyelőre egy koncepciós rajzot tudunk mutatni róla itt lent (a cikk címképe a harmadik részből van): 

A Syberia: The World Before már 18 hónapja készül, viszont platformok és a megjelenési dátum még nem ismert. Amint megtudunk bármilyen információt róla, azonnal jelezzük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)