Hirdetés

Sykrim: Dragonborn - Vissza Morrowindbe?

|

Lepcses szájú bétatesztelőknek hála, kiderült néhány apróság a Dragonborn DLC-ről.

Hirdetés

Az Elder Scroll rajongók nagy része szerint a Morrowind a mai napig a sorozat legjobb darabja. Nekik tehát külön örömhír, hogy a Dragonborn DLC ide csalogatja vissza a Skyrim hegyei között jéggé fagyott játékosokat. A Bethesda ugyan hallgat bőszen, de a bétát nyüstölő emberek már kikotyogtak egy csomó részletet. Alant egy rövid lista, spoileres, szóval aki maga szeretné felfedezni a Dragonborn újdonságait, ne olvasson tovább.

A Dragonborn DLC még a fő sztori befejezése előtt játszódik, vagy játszódhat. A questláncot néhány Miraak hívő indítja, akik megtámadnak minket. Ők a hamis Dragonbornot keresik, és a nyomokat követve elutazhatunk Soltsheim szigetére, ami ugye a Bloodmoonból lehet ismerős. A szigeten két nagyváros(Raven Rock, Mythrin), és jópár falu található. Házat elméletileg csak a két városban szerezhetünk magunknak. Frostmoon Crag környékén találhatunk egy vérfarkas klánt is, de még nem teljesen tiszta, hogy velük mit kezdhetünk. Csatlakozhatunk a Telvanni házhoz. Az ellenfelek között akad egy titokzatos kígyó, valamint egy hatalmas dög, ami a Lurker névre hallgat. Több új sárkány, és sok új kiáltás is érkezik. A "Bend Will" például megszelídít egy sárkányt. Visszatér a vízen járás képesség, amit akár páncélunkra enchantolhatunk, vagy potiként nyeldekelhetjük. A Dragonborn holnap érkezik Xbox 360-ra, akkor majd jól kiderül igazak-e ezek a hírek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)