Hirdetés

Sylvanas a szükségesnél nagyobb kihívásnak bizonyult a WoW: Shadowlands legújabb raidjében

|

A heroic verzió rengeteg buggal indult, melyeket a Blizzard jelenleg is javít.

Hirdetés

A World of Warcraft rajongók szemei a következő napokban a Twitchre lesznek ragasztva, ahol jelenleg pörög a World First verseny. A játék legerősebb guildjei próbálják a lehető leggyorsabban végigpörgetni az új raid Mythic verzióját, de sokaknak gyomrát már a Heroic is megfeküdte.

Sylvanas ugyanis kifejezetten idegesítő egy ellenfél, és nem csak azért mert a Blizzard nagyon szereti megóvni a bajtól: a Sanctum főellensége komoly bugokkal küszködött.

Hirdetés

Rengeteg játékos esett át textúrákon, varázslatok és képességek csúsztak el vagy csak szimplán nem működtek, és teljes animációs ciklusok akadtak be. Többek között ennek is köszönhető valószínűleg, hogy az első héten a szokásosnál jóval kevesebben tudták befejezni a raidet, mint a korábbiak esetében.

Az első körös javítások sem raktak helyre mindent. A lenti videón láthatjátok például, hogy az encounter közepén a csapat teljesen szétesett a harc során működő mechanikák összeakadása miatt.

Mostanra sokat finomítottak a harc nehézségén, és a hibák jelenetős részét is legyalulták. Ez az egész azért érdekes, mert Mythic Sylvanasig jelenleg még egyik guild sem jutott el, így el se merjük képzelni, hogy ott mi várja majd a játékosokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)