Hirdetés

Syndicate: 11 percnyi játékmenet videó

|

Mostanában egyre több infó lát napvilágot a készülő reboot-ról.

Hirdetés

Tegnap a GS leadás folyamatát eme videó megtekintésével szakítottuk meg, amit Chavalier pajtás mérsékelt morgolódással fogadott, mert már megírta az előzetest, pedig ez sokat segített volna neki. A filmben láthatjuk, hogy a hangulat valóban megidézi a klasszikus játékot, illetve bepillantást nyerhetünk azokba a lehetőségekbe is, melyek a játék erősségeit jelentik, tehát azt, hogy ellenfeleinket mindenféle olyan cselekedetekre vehetjük rá, melyeket maguktól biztosan nem követnének el.

Ami még érdekes, de ez nem szorosan a játékmenettel kapcsolatos, hogy ahhoz képest, hogy egy régi, nagy címről van szó, egészen titokban tartották, és csupán pár hónappal a megjelenés előtt kezdtünk el hallani róla. Mások ezt úgy szokták, hogy már évekkel előtte szivárogtatják az infót, és szépen csúsznak egyre későbbre a kiadással. Igaz, ez a Syndicate esetében is előfordulhat, de nagyon reméljük, hogy nem így lesz. Mi már várjuk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)