Hirdetés

Ellenséges felvásárlás másképpen - Syndicate co-op trailer

|

A februárban érkező Syndicate reboot különálló négyfős kooperatív módjába nyerhetünk bepillantást.

Hirdetés

A Starbreeze Studios és az Electronic Arts jóvoltából nem éppen a megszokott formájában tér vissza a Syndicate, s bár most az FPS-ek hívei örülhetnek, a jogtulajdonos EA szerint nem kizárható egy teljesen hagyománytisztelő remake sem valamikor a jövőben.



A 2069-be helyezett Syndicate egyjátékos kampányának főszereplője Miles Kilo, az Eurocorp néven ismert szindikátus egy legjobb ügynöke, aki a legmodernebb fegyverekkel (pl. Gauss-gun) és különféle implantátumokkal (pl. katonai Dart-6 chip) felvértezve indul harcba a rivális vállalatok ellen. Szabotázs, információ és technológia megszerzése, célzott likvidálás és további hasonlóan szórakoztató programok teszik ki egy átlagos munkanapját.
Bár igen komoly fegyverarzenállal rendelkezik, s kiborg lévén jóval szívósabb egy átlagos embernél, a legütőképesebb eszköz a kezében a Dart-6 chip, amivel bármilyen rendszert fel tud törni, még az ellenséges ügynökök és katonák chipjeit is, hogy azokat önmaguk, vagy társaik ellen fordítsa.



Ha végeztünk a kampánnyal, akkor vár még ránk egy négyfős kooperatív játékmód is, tisztelgésként a '93-as Syndicate előtt, ráadásul a 9 missziót az eredeti küldetések és helyszínek ihlették.
Mondjatok bármit, én várom.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)