Hirdetés

Syndicate - Februártól a megavállalatok diktálnak

|

Egy Las Vegas-i rendezvényen hozta nyilvánosságra az Electronic Arts a Syndicate reboot megjelenésének dátumát.

Hirdetés

2069-re megszűnik a világ megosztottsága, legalábbis abban a formában, ahogyan mi ismerjük. A Syndicate-ben nemzetállamok politikusai helyett megavállalatok irányítanak. Gyakorlatilag egy életre magukhoz láncolják az embereket, hiszen tőlük kapják azt a neurális implantátumot, amivel a teljesen digitalizált gazdaság szolgáltatásait igénybe tudják venni. A csippelésért cserébe otthont, oktatást, pénzügyi biztonságot, egészségügyi ellátást, szórakozási lehetőséget és természetesen munkát kapnak a civilek. Az ár a szabadság feladása, a szindikátusoknak nevezett vállalatok még az is megszabhatják, hogyan viselkedjünk.



Mivel nem felügyelik őket erős kormányok, a szindikátusok gyakorlatilag háborút vívnak azért, hogy minél nagyobb piaci részesedésre tegyenek szert. A háború elsődleges eszközei pedig az ügynökök, a szindikátusok biotechnológia és implantátumok révén felturbózott erőszakszervezetének tagjai. Különlegességük abban rejlik, hogy betörhetnek ellenségeik, azok fegyverei, illetve a környezetben megtalálható eszközök rendszereibe. Játékosként a Eurocorp egyik ügynöke, Miles Kilo szerepét öltjük majd magunkra az újragondolt Syndicate-ben.



A játék a hivatalos leleplezéshez képest meglehetősen hamar, már 2012. február 24-én a boltokban lesz. Az Atlanti-óceán másik oldalán pedig három nappal korábban kapnak rá lehetőséget a játékosok, hogy kiderítsék, valóban jó ötlet volt-e FPS-t csinálni a Bullfrog klasszikusából.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)