Hirdetés

Syndicate - Hadd beszéljenek a fegyverek!

|

Komoly arzenál áll majd a februárban megjelenő Syndicate kibernetikus ügynökei rendelkezésére.

Hirdetés

Az 1993-as Bullfrog klasszikus szellemében készülő Syndicate FPS nem kevesebb, mint 19 fegyvert bocsát a játékosok rendelkezésére, amelyeken 25 fejlesztést végezhetünk el, valamint 87 kiegészítővel szerelhetjük fel őket. Plusz, még ott a másodlagos tüzelési mód és Mirror's Edge-et idéző közelharc is.



Úgy vélem, minden játékos megtalálja majd a kedvére való, illetve az adott helyzet kezelésére leginkább alkalmas halálosztó eszközt a könnyű kis pisztolytól kezdve a sörétesen és a rohampuskán át az olyan komoly cuccokig, mint a lángszóró, a rakétavető, a gránátvető, a gépágyú, a mesterlövész puska vagy a kanyarlövésre is alkalmas kísérleti Gauss-gun.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)