Hirdetés

Syndicate: "Ne akarjuk összehasonlítani a többi lövöldével"

|

Többek között ez is szerepel Mikael Nermark (CEO) mondókájában.

Hirdetés

Szinte minden hírben, melyben a Syndicate-tel foglalkozunk, leírjuk, hogy milyen nagyszerű játék volt ez a kilencvenes években. Nem véletlen, hogy a szerkesztőségben többen is várjuk a megjelenést, főleg Chavalier kolléga, aki már most beírt egy előzetes 95 %-ot a játéknak.

"Az EA jött, és megkért minket, hogy készítsük el a játékot, mert az FPS-ben vagyunk jók, ebben van szakértelmünk. Meg kell bíznunk a saját képességeinkben, és tudnunk kell azt, hogy miben vagyunk erősek. Mi tudjuk, és nagyon büszke vagyok a stúdióra, és minden egyes kollégára, aki a csapatban dolgozik. De az FPS kétségtelenül nehéz műfaj" - ismerte el Mikael, aki szerint nem lehet figyelmen kívül hagyni a jellegzetességeit.

"Ugyanakkor egy játéknál műfajtól függetlenül az a fontos, hogy szórakoztasson. Az élmény az elsődleges, és az, hogy a játékos megtaláljon benne mindent, amit valaha is akart. Tehát olyan játékot kell fejlesztenünk, amit érdemes játszani, és ha lőni kell benne, akkor az a lövöldözés legyen oda illő, ha vezetni kell, akkor az se legyen az egésztől idegen. Ezzel természetesen nem azt mondom, hogy ha FPS-t fejlesztünk, akkor neki kell menni a Battlefield-nek és a Call of Duty-nak, de ha lövöldözünk, akkor azt megfelelően kell tálalni. A lényeg, hogy a Syndicate nem csak az FPS-re jellemző műfaji sajátságokkal rendelkezik".

A PC-re, Xbox 360-ra, és Playstation 3-ra februárban érkező játék tehát nem csupán egy egyszerű céllövöldének ígérkezik, amit el is várunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)