Hirdetés

Syndicate - Négyfős co-op élesben

|

A trailer után megérkezett a Syndicate kooperatív módját alaposabban bemutató játékmenet videó.

Hirdetés

Hollywood ötlettelenségét semmi sem jelzi jobban, minthogy szinte minden második film remake, reboot, folytatás, vagy adaptáció. Sehol egy eredeti gondolat, egy csipetnyi fantázia. Majd a 3D úgyis eladja, gondolhatják az okosok.



Vajon mikor jut el ugyanerre a szintre a játékipar, ahol már most túlsúlyban vannak a folytatások, és egyre gyakrabban futunk felújított játékokba. Ezek többnyire grafikai ráncfelvarráson esnek át és néhány új funkcióval egészülnek ki, de a játékmenet rendszerint érintetlen marad. Más kategóriát képeznek a rebootok, amelyek csupán egyes elemeket vesznek át az eredetiből, és általában egy teljesen más műfaj keretei között születnek újjá. Ilyen lesz a jövőre megjelenő XCOM és Syndicate is.



Utóbbihoz készül egy négyfős kooperatív játékmód is, ami a fejlesztők elmondása szerint az 1993-as klasszikus felújított helyszíneire invitálja a játékosokat. A beágyazott videó révén a 'New England' küldetésbe kukkanthatunk bele néhány perc erejéig. Az Eurocorp technológiájának megszerzésére irányuló támadás során összehangolt taktikát nem igazán láttam nyomát, inkább darálást, bár ez magyarázható azzal, hogy a játékosok kiborgokat alakítanak. Engem ennél jobban zavar, hogy kiterjesztett valóság formájában talán túlságosan is sok információ jelenik meg a képernyőn.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)