Hirdetés

Syndicate - Szabadon lehet majd adni,venni

|

Meglepetésre Online Pass nélkül érkezik az újragondolt Syndicate. Örülhetnek a használt játékok hívei.

Hirdetés

Még három hét van hátra az 1993-as klasszikus FPS-be ültetett rebootjának megjelenéséig, de tegnap már belenézhettek a játékosok a kooperatív módjába. A sajtó (mi is) már kézbe kaparinthatta a Syndicate-et, ezért tapasztalatból elmondhatjuk, hogy brutális és szórakoztató, de a keményvonalas rajongókat a tekintélyes mennyiségű háttérinformáció, a mindenfelé olvasható/látható/hallható propagandaanyagok, a hangulatos cyberpunk világ ellenére sem fogja maradéktalanul kielégíteni.



Az EA és a Starbreeze elsősorban az ő kedvükért vett át és használt fel újra helyszíneket, ill. küldetéseket az eredeti játékból, amelyekkel a négyfős kooperatív módban találkozhatunk. Utóbbiakból összesen kilenc áll a rendelkezésünkre, és teljesítésük mintegy 7-8 órát vesz igénybe, mint azt Jeff Gamon executive porducer az EA Partners részéről elmondta. Meggyőződése, hogy a tartalmas online co-op (összetett missziók, karakter- és fegyverfejlesztés, stb.), és az egyjátékos kampány együttesen hosszú időre leköti majd a játékosokat, ezért nem kell attól tartaniuk, hogy rövid időn belül használt példányok árasztják el az ilyesmivel foglalkozó kereskedéseket. Így hát Online Pass nélkül jelenik meg a Syndicate, amit ha meguntunk, és nem szeretnénk már tovább a gyűjteményünkben tudni, különösebb gond nélkül továbbadhatunk másnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)