Hirdetés

Készül a System Shock 2 felújított változata

|

Az eredeti System Shock remake-jén is dolgozó csapat a második részt is felcicomázza.

Hirdetés

A Nightdive Studios fejlesztői nem unatkoznak mostanában. Még 2013-ban ők feleltek a System Shock 2 újrakiadásáért, most pedig épp az első rész remake-jét kalapálják, de a rajongók addig rágták a fülüket, hogy belevágtak a második rész felújításába is.

Hirdetés

A csapat Twitteren jelentette be, hogy mivel annyian kérték, örömmel vágtak bele a folytatásba. A System Shock 2 a mai napig az egyik legjobb immersive sim a piacon, ami olyan játékokat inspirált, mint a sokat emlegetett Bioshock. Tényleg, mikor derül ki végre, hogy mégis mi a francon dolgozik Ken Levine?

Jó dolog most System Shock rajongónak lenni, hiszen miközben vancouveri csapat a klaszikusokat próbálja feljavítani, az OtherSide Entertainment a System Shock 3 kiadásán munkálkodik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)