Hirdetés

Új részletek derültek ki a System Shock 2 felújított változatáról

|

A stúdió vezetője egy interjúban mesélt a kooperatív módról, a modok támogatásáról és a konzolos változatokról.

Hirdetés

Nemrég számoltunk be róla, hogy az eredeti System Shock remake-jén dolgozó csapat, a Nightdive Studios belevágott a második rész felújításába is, most pedig megkaptuk az első komolyabb részleteket is róla olyan dolgok kapcsán, amikre kíváncsiak a rajongók. 

Hirdetés

A Nightdive vezetője, Stephen Kick a GamesRadarnak adott interjújában elárulta, hogy az egyik céljuk az az Enhanced Editionnel, hogy megkönnyítsék a kooperatív játékot. Kick szerint jelenleg szükségtelenül komplikált a co-op kampány, ezért olyan funkciók beépítésén dolgoznak, amely egy modernebb és ésszerűbb élményt eredményez. Mindenképpen szeretnék azt is elérni, hogy minden meglévő mod és rajongók által készített küldetés kompatibilis legyen a felújított kiadással, noha ehhez szükség van a modderekkel és a közösség segítségére is. 

Kick megemlítette azt is, hogy már kísérleteznek a felhasználói felület konzolokra való átültetésével, viszont ez nem jelent garanciát arra, hogy a System Shock 2: Enhanced Edition hamarosan megjelenik ezekre a platformokra is. Jelenleg a PC-s változat a biztos. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)