Hirdetés

System Shock 3 - a játékmenetet mutatja meg az új videó

|

A játék még mindig pre-alfa állapotban van, de így is elég jól mutat.

Hirdetés

Ha karácsonyra kívánhatnánk egyet a 2K-től, és nem lehetne azt kérni, hogy ne szórják tele idegesítő miktrotranzakciós lehetőségekkel az NBA 2K játékokat, azt kívánnánk, hogy lepjenek meg minket egy új BioShock játékkal. Amíg ez nem teljesül, addig a System Shock szériához kell fordulnunk a hasonló hangulatért és élményért.

Hirdetés

A System Shock 3-on az OtherSide Entertainment dolgozik már néhány éve, és bár a megjelenési dátumot vagy a célplatformokat nem tudni biztosra, néha kidobnak pár képet vagy egy videót, hogy megmutassák, hogy áll a projekt. Most egy alig több mint egy perc hosszúságú gameplay érkezett, tele parás, véres, néhol gusztustalan jelenetekkel.

Ezzel párhuzamosan egyébként a Night Dive Studios készíti az első rész remake-jét, várhatóan az előbb fog megjelenni, de biztos, hogy leghamarabb jövőre számíthatunk rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)