Hirdetés

System Shock 3 - megjött az első teaser, visszatér egy régi ismerős

|

Végre láthattunk egy apró darabkát a régóta készülő folytatásból.

Hirdetés

A GDC 2019 alatt a sorozat atyja, Warren Spector is tartott egy előadás, és miután elárulta, hogy a System Shock 3 a Unity motorral fog működni, lerántotta a leplet az első játékból származó videóról.

Hirdetés

Ugyan a teasert valóban a játék motorja renderelte, nem valódi játékmenetről van szó, és így túl sok infóval nem lettünk gazdagabbak. Az biztos, hogy a System Shock 2-ben az életünket megkeserítő mesterséges intelligencia, SHODAN a folytatásban is benne lesz.

A megjelenési dátum egyelőre nem ismert, már csak azért sem, mert a csapat jelenleg is egy új kiadót keres a projekthez. Maguk a fejlesztési munkálatok elég jól haladnak, és a játék több mint fele kész van már.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)