Hirdetés

System Shock 3 - mesterséges implantátumokkal turbózhatjuk majd karakterünket

|

Nem választhatunk kasztot a játékban, cserébe az elszórtan megtalálható eszközökkel és augmentációkkal testreszabhatjuk majd a főszereplőt.

Hirdetés

Lassan formálódik a System Shock 3, azonban a csendben csordogáló információk, képek és előzetesek azt mutatják, hogy az OtherSide Entertainment megállás nélkül kalapálja a játékot amellett, hogy megpróbálnak valahonnan egy kiadót is keríteni a projekt mögé. Warren Spector kreatív rendező most mesélt egy kicsit a játékmenetről, amit szerinte úgy alakíthatunk majd, ahogy az a játékstílusunknak leginkább megfelelő.

Hirdetés

Elmondása szerint ugyan nem lesznek kasztok amikből választhatunk a játék elején, viszont rengeteg elszórt alkatrészt és implantátumot találhatunk pályaszerte, így lényegében teljesen magunk építhetjük meg a nekünk megfelelő karaktert. A fejlesztés során nagyon fontosnak tartják, hogy mindenki belevihesse a személyiségét abba, hogyan játssza végig a játékot, így teljesen szájunk íze szerint variálhatjuk a karakterünk képességeit, hogy a számunkra legmegfelelőbb harcossal vághassunk bele az elszabadult mesterséges intelligenciával való harcba.

Azt még egyelőre nem tudni, hogy mikor és melyik platformokra jelenik meg a System Shock 3, ez nagyban függ attól is, hogy a fejlesztők találnak-e maguknak kiadót. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)