Hirdetés

System Shock 3 - új képek és infók a fejlesztésről

|

Halad a csapat a folytatással, de nem akarják elsietni a projektet.

Hirdetés

Az Otherside Entertainment és a Starbreeze nagyon szeretnék, ha nem feledkeznénk el a nagy erőkkel készülő System Shock 3-ról. A csapat keményen dolgozik a folytatáson, és most beszéltek is egy kicsit a projekt állapotáról.

Warren Spector, a System Shock első részének dizájnere visszatért a harmadik részre. Mivel a másodikon ő nem dolgozott, így szolid 23 év után vette fel a fonalat, de a Polygonnak adott interjúja alapján ez nem esett nagyon nehezére.

"Én voltam a System Shock producere, és játszottam a System Shock 2-vel, így meglehetősen ismerős nekem az univerzum. Vannak megoldásra váró elvarratlan szálak, így mókásnak tűnt az ötlet. Meg amúgy is: SHODAN. Ha érted hogy értem."

SHODAN volt az első epizód A.I. főgonosza, aki most visszatér a folytatásban. A történet egyébként a System Shock 2 után veszi fel a fonalat.

Az interjúban szóba került, hogy a System Shock-féle, főleg az atmoszférára építő, durván magába szippantó játékok ugyan akkoriban ritkaságnak számítottak, de mostanában a BioShock epizódok, és legutóbb a Prey után talán ez már nem üt majd akkorát. Spector mondjuk nem aggódik.

"Én azt gondolom, hogy minél több ilyen játék érkezik, annál jobb. Azok alapján, amit eddig láttam a Preyből, észrevehetően vannak közös pontok, de biztosíthatlak, hogy csinálunk dolgokat, amiket az a csapat nem, és ez fordítva is igaz. Nem félek attól, hogy összekeverik majd a játékosok."

Persze a System Shock 3 megjelenése amúgy is nagyon messze van még. A projektet 2015-ben jelentette be a csapat, de még mindig csak az előkészítési szakaszban tartanak. Képekből is csak művészeti anyagokat kaptunk:

A System Shock 3 PC-re és konzolokra érkezik. A folytatás megjelenése előtt még jó eséllyel megkapjuk a System Shock felújított változatát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)