Hirdetés

System Shock 3 - már hivatalos a folytatás

|

Eddig is nagy esély volt rá, hogy az OtherSide Entertainment új játéka a legendás System Shock harmadik része lesz. Immár hivatalos a dolog, jön a System Shock 3!

Hirdetés

Ahogy már korábban is megírtuk, az OtherSide Entertainment weboldalán egy visszaszámlálás pörgött, mely alapján valószínű volt, hogy a srácok a System Shock harmadik részén dolgoznak. Az oldalon most már SHODAN (Sentient Hyper-Optimized Data Access Network), azaz a sorozatból jól ismert mesterséges intelligencia néz vissza ránk.

Bár a fejlesztésért az OtherSide Entertainment felel, az oldalon jól látható, hogy a System Shock jogokat a Night Dive Studios LLC birtokolja. Eddig csupán egyetlen funkció használható a hivatalos felületen: lehetőségünk van feliratkozni egy levelezési listára, ahol egy kérdőívet is kitölthetünk. Ebben arra kérdeznek rá a fejlesztők, hogy játszottunk-e az előző részekkel, milyen platformokat preferálunk, illetve mennyire érdekel minket a virtuális valóság. Ennek alapján lehetséges, hogy VR támogatást is kap majd a System Shock 3.

A válaszadók között a Robb Waters képeit sorsolják ki, melyeken a SHODAN látható. Egy ilyen a mi falunkon is gond nélkül elférne.

További részletek egyelőre nem ismertek a játékról. Ti mennyire jöttetek izgalomba a System Shock 3 kapcsán? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)