Hirdetés

System Shock 3 - konzolokra is jöhet

|

Egy új kiadót és nem kevés pénzmagot kapott a System Shock 3 fejlesztőcsapata. Így már nem lesz nehéz több platfomra is kihozni.

Hirdetés

A Starbreeze a System Shock 3 új kiadója, ami annyira bízik a projektben, hogy bele is lőtt 12 millió dollárt a fejlesztésbe. Elmondásuk szerint ebből a pénzből szeretnék kihozni a játékot PC-re és egyéb platformokra.

Ugyan azt nem tisztázták, hogy mit értenek az utóbbi alatt, de nem nehéz így elképzelni, hogy a sci-fi horror PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik majd.

A fejlesztőcsapat maradt a régi, hiszen a projektért felelős Otherside Entertainment vezetői székében továbbra is az a Warren Spector ül, aki az eredeti System Shockkot is összehozta. Egyébként annak felújított verziója is szépen fejlődik.

A System Shock 3 egyenlőre megjelenési dátum nélkül készül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)