Hirdetés

System Shock 3 - a Deus Ex készítője fog dolgozni rajta

|

Warren Spector visszatért, hogy az Otherside Entertainment csapatához csatlakozva segítse a System Shock és az Ultima Underworld feltámasztását. Soha rosszabb hírt!

Hirdetés

Két dolog miatt is érdemes lesz odafigyelni az OtherSide Entertainmentre a jövőben: az egyik, hogy ők fejlesztik az Ultima Underworld szellemi örökösét, a másik pedig, hogy ők folytatják a legendás System Shock szériát, méghozzá a harmadik résszel. Hogy mitől várhatnánk ezeket a projekteket még a jelenleginél is jobban? A megoldás egyetlen személy. 

Warren Spector visszatért! A veterán játékfejlesztőt olyan alkotások miatt tisztelhetjük, mint a Wing Commander, a Thief, a Deus Ex vagy éppen a System Shock és az Ultima széria, de a játékipari zseni a felemás minőségű Epic Mickey 2: The Power of Two után kicsit eltávolodott a játékipartól. Jelenleg a Denius-Sams Gaming Academy érettségi-utáni programjában tevékenykedik Austinban, a The University of Texas egyetemen és már a kezdetektől segíti az OtherSide Entertainmentet az említett szériák feltámasztásában, azonban csak kreatív tanácsadóként volt jelen.

Az aktuális félév leteltével viszont enged a stúdió hívó szavának és igazgatói szerepet tölt majd be, amely azt jelenti, hogy az Underworld Ascendant kreatív szakembere lesz, valamint a System Shock 3-at fejleszt csapatot is vezetni fogja. Kíváncsian várjuk, hogy Spector visszatérése hogyan sikerül majd. Ti mit gondoltok róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)