Hirdetés

System Shock remake - most már végképp nem tudni, mikor készül el

|

Közel két évvel azután, hogy 1,35 millió dollárt sikerült rá összeszedni a Kickstarteren, a System Shock felújított változatának fejlesztése most szünetel.

Hirdetés

Mindig érdemes szem előtt tartani, hogy a Kickstarter nem egy bolt. Befektethetjük pénzünket projektekbe, amikből aztán vagy lesz valami, vagy nem.

Hirdetés

A Nightdive Studios a System Shock újraélesztésére szeretett volna gyűjteni, és 21 625 támogató össze is dobta rá a pénzt. A megjelenést tavaly év végére ígérték, azonban, ahogy az lenni szokott, ezt nem sikerült tartani. A csapat vezérigazgatója, Stephen Kick bejelentette, hogy amíg újragondolják, hogyan haladjanak tovább, szünetet tartanak, de a projektet nem kaszálták el, idővel be fogják fejezni. 

A Polygonnak név nélkül nyilatkozó projektközeli személyek szerint irreális elvárások falták fel a támogatói pénzt. Kick elmondta, belefutottak abba a problémába, hogy nem csak az eredeti játékot akarták újrakeverni, de új ötleteket is szerettek volna hozzáadni, egyre inkább távolodtak az eredeti koncepciótól. Larry Kuperman üzleti vezető hozzátette, nem sikerült további támogatást szerezni kiadóktól, és 15 szerződéses munkatárstól meg kellett válni. Ő úgy becsüli, 18-24 hónapon belül érnek a munka végére. 

A System Shock 3 közben az Otherside Entertainmentnél  zavartalanul készül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)