Hirdetés

21 percnyi játékmenetet kaptunk a System Shock remake-ből

|

A '94-es sci-fi klasszikus első pályájának újradolgozott verziójába nyerhetünk végre egy hosszabb bepillantást a Nightdive jóvoltából.

Hirdetés

A jelek szerint végre sínen van a Nightdive által fejlesztett System Shock remake, ami az 1994-es első részt hivatott feltámasztani. Legalábbis erről árulkodik az a több mint 20 perces videó, amit a napokban tettek közzé a készítők.

Hirdetés

A játék első pályáján felvett játékmenet igen nyomasztó alkotást sejtet. A kihalt folyosók, a furcsa pózokban megmerevedett tetemek és az életünkre felváltva törő mutánsok és biztonsági robotok rettentő klausztrofób érzést keltenek, már így a videó alapján is. Érezni egy kis Bioshockos hatást a játékon, ami valószínűleg nem véletlen, hiszen az eredeti System Shock készítői közül később sokan részt vettek a Bioshock létrehozásában, de az összképhez mintha egy kis Prey és Dead Space hangulat is vegyülne.

A környezet és a játékmenet egyelőre nem túl változatos, de a készítők leszögezték, hogy a pálya még messze sincs végleges állapotában, a későbbiekben még több ellenfél, hanghatás, fegyver és effekt érkezik majd.

Nektek bejön a remake stílusa?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)