Hirdetés

Szabadon letölthető a Gears of War 3 PS3-as verziója

|

A játék hivatalosan nem jelent meg a Sony konzoljára, ám a fájljai fennmaradtak az utókor számára.

Hirdetés

Tíz évvel ezelőtt, 2011-ben jelent meg Xbox 360-ra az Epic Games által fejlesztett Gears of War 3, ami még ma is egy Microsoft-exkluzív címnek számít, azonban tavaly feltűnt egy videó, ami a játék PS3-on futó változatát mutatta be. Ezt a verziót nyilván nem adták ki hivatalosan, és az Epic akkori közleményéből az is kiderült, hogy sosem tervezték a Sony konzoljára is elhozni a kalandot, viszont nemrég újabb fejlemény történt az üggyel kapcsolatban.

Hirdetés

A videót kiszivárogtató, állítólag hackerként tevékenykedő PixelButts ugyanis az archive.org oldalán közzétette a PS3-as build fájljait, amelyeket elvileg ténylegesen az Epic hozott létre az Unreal Engine 3 teszteléséhez a Sony konzolján. Ugyanakkor azt fontos megjegyezni, hogy nem működik hagyományos PlayStation 3 konzolokon, hanem elméletileg egy devkit szükséges hozzá, de a title screenig az RPCS3 emulátort használva is eljuthatunk.

A PixelButts által közzétett pakk azért is különleges, mert ha hihetünk a hackernek, akkor a mai napig ezek az egyetlen, Epic által készített adatok a PS3-as verzióhoz, mivel a többi hasonló már kiszivárgott forráskód alapján készült.

Ha esetleg letöltenétek a fájlokat, akkor látogassatok el ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)