Hirdetés

Szabadon megadható névmásokkal és vérfarkasokkal frissül nyáron a The Sims 4

|

Két új kiegészítő is érkezhet a következő hetekben a The Sims 4-hez.

Hirdetés

Idén már nyolc éves a The Sims 4, az EA egyik legtovább frissen tartott játéka, ami a mai napig nagy népszerűségnek örvend, így nem is meglepő, hogy a kiadó előszeretettel készíti hozzá folyamatosan a kiegészítőket.

Legutóbb például a My Wedding Stories érkezett, amivel minden korábbinál emlékezetesebb esküvőt varázsolhattunk a digitális karaktereinknek. Májusban és júniusban újabb csomagokra számíthatunk, melyek témája ezúttal az éjszaka.

Hirdetés

Az első csomag a Go Wild nevet kapta, a játékosoknak pedig jó okuk van feltételezni, hogy a frissítéssel visszatérnek a vérfarkasok a játékba, miután a Twitteres kedvcsináló videóban a teliholddal együtt egy ilyen lény hangja is hallatszik.

Érkezik továbbá két kit is, a Chic Nights Out és a Cozy Nights, ami új öltözékekkel bővítheti a Sims 4 univerzumát.

Végül, de nem utolsósorban még egy DLC kilátásban van, ennek tartalmáról azonban még szinte semmit nem tudunk. A Maxis korábban már megerősítette azt is, hogy a szabadon változtatható személyes névmások is bekerülnek idén a játékba, ennek érkezését május és június környékére várjuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)