Hirdetés

Szabd át az oldalad, mert itt a Wii!

|

December 8-án már mi is beszerezhetjük a Nintendo új konzolját, a Nintendo Wii-t, ám ahhoz, hogy teljesen ki tudjuk használni az internetezési funkciót, nem árt, ha kis segítség után néznek a honlap készítők.

Hirdetés

A wiinintendo.net oldala elsősorban azoknak lesz hasznos, akik olyan weboldalakat szeretnének készíteni, amit a Nintendo frissen megjelent Wii konzolján is tökéletesen lehet megjeleníteni. Mint az ismeretes, a Wii konzolba épített Opera böngésző 640 széles és 480 magas oldalakat képes görgetés nélkül megjeleníteni nekünk, de e mellett több kisebb instrukció is biztosítja, hogy a honlapunk tökéletesen jelenjen meg a gépen. A CSS és a scriptek megfelelő használatát is leírták a lap készítői, ráadásul képekkel is illusztrálják a fontosabb mozzanatokat.

Címkék: #nintendo
Platformok: Nintendo Wii
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)