Hirdetés

Száguldás, Porsche, szerelem a NFS: Most Wanted Launch Trailer-ben

|

Na jó, a szerelem ezúttal kimarad, de csak annak, aki nincs oda a gyönyörű autócsodákért.

Hirdetés

A Need For Speed széria az Underground című résszel valami újba kezdett bele 2003-ban, sok-sok játékossal megismertetve és megszerettetve az illegális utcai versenyek és tuningolt autók világát.

Azóta több sikeres és kevésbé sikeres folytatás követte egymást, most pedig elérkezett az idő, hogy már csak pár nap választ el minket egy újabb próbálkozástól, mely a Need For Speed: Most Wanted címet hivatott ismét bevinni a köztudatba. Ennek örömére megérkezett a launch trailer:

A megjelenés előtti utolsó előzetes talán nem üt akkorát, mint a legutóbbi igazi kocsikkal, de a lényeg így is átjön: a féktelen, ám mégis taktikus száguldás. A készítők már mindent elmondtak, amit tudni érdemes: volt egy- és többjátékos módot bemutató videó, megtudtuk, mi az a Most Wanted List, valamint azt is, hogyan irányíthatjuk a játékot Kinect-tel. Ezek után nincs más hátra, mint játszani!

A Need For Speed: Most Wanted 2012-es verziója november 1-én érkezik PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, Vita-ra, iOS-ra és Androidra. Ha másért nem is, az Aston Márton miatt tuti kipróbálom. És Ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)