Hirdetés

Száguldó DS3, poroló Fiesta - új WRC2 képek

|

A játék megjelenésének közeledtével kaptunk néhány új képet, illetve megnézhetjük a borítót.

Hirdetés

A WRC 2 októberi megjelenése egyre közelebb van, így ideje végre screenshotokat is látni a játékból. Az előző résznek egyik nagy érdekessége volt, hogy az előzetes képek alapján egy igen szép játékra számíthattunk.

Aztán rá kellett jönnünk, hogy a pálya szélén halomba rakott gumik egyetlen hatszögű objektumot képeznek, a fák és a bokrok, de még a nézők is a Screamer 4x4 szintjét hozzák, mely akkoriban szuper volt, most viszont komoly kritikával illethető.

Egyébiránt pont a napokban beszélgettünk Disorder kollégával a játékról, ugyanis az új GameStar, MEET DA TEAM rovatában meglátta, hogy részemről a WRC 2-t várom leginkább, és nem értette, hogy miért.

Mert ő is játszotta, de egy idő után elment a kedve, ekkor kérdeztem meg, hogy kivárta-e az első négykerekes autót, és nem lepődtem meg, amikor azt a választ hallottam, hogy nem.

Ugyanis a WRC 2010 innentől vált élvezetessé, addig valóban nem volt túl nagy szám. Az előzetes képeket és videókat nézve nem marad tátva a szánk, de legyünk bizakodóak, főleg azért, mert a ralis játékok piaca sajnos egyébként is eléggé el van hanyagolva, és örülni kell mindennek, ami értékelhető minőséget tud felmutatni.

A galériában megtaláljátok az új képeket, melyeken az ausztráliai futamon fejtetőre álló Sébastien Loeb, és az ugyanitt önkéntes favágóként kieső Ogier terelgetik a Citroen DS3-at. Mellettük Dennis Kuipers is látható a Fiesta WRC-vel, illetve a Mini-s dobozképet is szemügyre vehetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)