Hirdetés

Száguldva rombolj Hulkkal

|

A Bosszúállók dühöngő zöld szörnyetegéből ki sem néznénk a sebességmámort, pedig quadjával még a katonaság sem veheti fel a versenyt.

Hirdetés

A 2003-as Hulk, a 2008-as A hihetetlen Hulk és a 2012-es Bosszúállók sikere egyértelműen jelzi a Marvel felé, hogy a rajongók imádják a folyton dühös zöld óriást, aki a legkisebb stressz hatására is bepipul, és parkolóvá változtat egy komplett várost.

A Hulk Ride című időrabló játékban hősünk ezúttal nem gyalog indul leamortizálni a fél világot, vele tart hűséges quadja is (hogy miért pont quad, ne kérdezzétek), amellyel átgázolhatunk mindenen és mindenkin, értékes pontokat gyűjtve ámokfutásunkkal. A károkozás remekül megy, száguldozni imádunk, lapleadás környékén sokszor szétrobbannánk az idegtől, summa summarum a matériának a Játéközönön a helye:

Hulk Ride játék

Ha ismersz hasonlóan szórakoztató címeket, oszd meg őket a Játéközönön, had legyen a jó mindenkié. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)