Hirdetés

Szalámit és egy új kasztot hoz a Baldur's Gate 3 következő frissítése

|

Ez lesz a legnagyobb update azóta, hogy korai hozzáférésben elindult a Larian szerepjátéka. Kell a hely a felvágottnak.

Hirdetés

Lassan, de biztosan halad előre kijelölt útján a Baldur's Gate 3 fejlesztése, ugyanakkor még mindig távolinak tűnik a cél, azaz továbbra sem tudni, hogy mikor léphet ki az Early Access fázisából, hogy az elejétől a végéig átélhessük a 100+ órás kalandot. A tervek szerint PC-n és Stadián nyílik majd erre lehetőségünk, hivatalosan továbbra sem készül konzolos port, bár ez vélhetően idő kérdése csupán.

Addig is a következő izgalmas eseményt a még félkész játék életében a Patch 6 érkezése jelenti, amelynek újdonságait a londoni EGX közönsége láthatja először, és amely megközelítőleg 60 GB-ot nyom majd a mérlegeléskor.

Hirdetés

És hogy minek kell helyet szorítanunk a tárolón? Először is egy új kasztnak, ami valóban remek hír, hiszen eddig mindössze a druidával bővült a választék, és még sok másik hiányzik (köztük személyes kedvencem, a paladin). Sajnos egyelőre nem világos, hogy melyik kaszt csatlakozik a közeljövőben, de az erről szóló bejegyzés elég egyértelműen utalgat arra, hogy varázserővel bír az illető.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Az óriási frissítés ezen felül az arzenált fogja gyarapítani néhány rúd szalámival. (A Twitch Plays: A Most Noble Sacrifice nézői tisztában lehetnek azzal, hogy mire is utalnak a fejlesztők ezzel a poénnal.) Mindenesetre egyszerre akár mindkét kezünkbe ragadhatunk egyet, hogy aztán addig püföljük velük ellenfeleinket, amíg szerencsétlenek vegetáriánussá nem válnak. Őszintén remélem, hogy nevesített, egyedi szalámival is találkozunk majd.

Természetesen nem csak ezen dolgozott a Larian az elmúlt hónapokban, a részleteket majd egy újabb Panel From Hell keretében ismerhetjük meg, de a bemutató időpontja ugyanúgy nem ismert még, mint a patch élesedéséé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)