Hirdetés

Szállj szembe a perzsákkal

|

A 300 - A birodalom hajnalához köthető Tiéd a dicsőség című flash játékban Themisztoklészt irányíthatjuk.

Hirdetés

A 300 folytatása, vagyis a 300 - A birodalom hajnala már látható a mozikban és egy ideje elérhető okostelefonokra a hozzá kapcsolódó alkalmazás, itt az ideje hát, hogy böngészőben is helytálljunk.

Az athéni városállam egyik hősének, Themisztoklésznek kell segítenünk, hogy eredményesen szállhasson szembe Artemísziával, a hatalmas perzsa hajóhad félelmetes fővezérével. Mivel az irányítás pofonegyszerű (mozgás a nyilakkal, Z gombbal támadás, X gombbal pajzs) és a hangulat is a helyén van, ezért bátran merjük ajánlani, egy próbát mindenképpen megér a Játéközönön:

300: Tiéd a dicsőség játék

Ha ismersz hasonló filmekhez köthető flash játékokat, ne habozz, töltsd fel a Játéközönre, mindannyian szeretnénk kipróbálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)