Hirdetés

Szándékos, hogy az Elden Ring fontos szereplői ugyanúgy kapcsolódnak George R. R. Martin nevéhez?

|

Érdekes easter eggekre bukkantak a játékosok, melyek alapján úgy tűnik, a Trónok harca írója nagyon szereti a saját nevét.

Hirdetés

Emberesen letarolta a videojáték-piacot az Elden Ring, ami online multiplayer címeket megszégyenítő játékosszámokat produkált a megjelenése óta, ráadásul nem csak egyetlen platformon örvendett óriási népszerűségnek.

Amíg a rajongótábor egy része valószínűleg még mindig azon vitatkozik, hogy kellenek-e különböző nehézségi fokozatok a játékba, addig mások a jelek szerint a bossok neveit tanulmányozták. Ez pedig egy furcsa feldezéshez vezetett.

Hirdetés

Godfrey, Godwyn, Radagon, Radahn, Rykard, Rennala, Marika, Malenia. Ők mind az Elden Ring fontosabb szereplői közé tartoznak, és nem is kell a karakterek közti kapcsolatokról beszélni ahhoz, hogy feltűnjön valami furcsaság.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Bizony, jó eséllyel már ti is rájöttetek arra, hogy a fent említett figurák mind George R. R. Martin nevének kezdőbetűit felhasználva kapták meg saját nevüket. Persze lehet ezt folytatni, hiszen ott van még Morgott (talán A Gyűrűk Ura inspirálta?), Mogh, Miquella és Godrick is.

Persze elnézhető ez a kis mókázás Martinnak, hiszen nagy szerepe volt az Elden Ring világának és történelmének megszületésében. Valószínűleg ő is számított arra, hogy feltűnnek majd ezek a furcsáságok a játékot szörnyen alaposan felfedező rajongóknak.

Ti találtatok más apróságokat, amik esetleg a Trónok harca írójára utalhatnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)